DACOS logo

welcome aboard!

Va multumim pentru ca ati ales DACOS. Vrem sa facem totul pentru a ne asigura de faptul ca serviciile noastre vor fi apreciate. Inca de la inceput ne dorim sa va informam ca o calatorie cu autocarul este complet diferita de transportul feroviar sau de cel aerian. Tocmai de aceea va prezentam mai jos informatii folositoare pe care credem ca e bine sa le cunoasteti inainte de a calatori la bordul autocarelor noastre.

sistem de Rezervari

Chiar daca avem un sistem de rezervari bine pus la punct si de care puteti beneficia, nu aveti nevoie de rezervare prealabila pentru a calatori cu autocarele DACOS. In masura in care sunt locuri libere, operatorii sau soferii nostri vor fi mai mult decat incantati sa va invite la bord.

sistem de Transport Flexibil

Comparativ cu alte sisteme de transport, unde numarul de locuri este limitat de capacitatea mijlocului de transport, DACOS are posibilitatea sa introduca curse suplimentare atunci cand numarul de rezervari depaseste capacitatea de transport a unui autocar. Tocmai de aceea sugeram potentialilor clienti sa-si rezerve locul in autocar, inaintea efectuarii calatoriei.

primul venit, primul servit

Cand, in mod anticipat, va rezervati locul pentru o calatorie la bordul autocarelor DACOS, operatorii nostri nu asociaza un loc determinat rezervarilor acceptate si procesate. Locul va fi atribuit dupa achitarea pretului calatoriei, odata cu eliberarea biletului de calatorie. Propunem celor ce-si doresc sa calatoreasca pe locul preferat in autocar sa-si achizitioneze anticipat biletul de calatorie, online sau de la una din agentiile DACOS.

clientii trebuie sa-si supravegheze bagajele

Pe parcursul calatoriilor efectuate la bordul autocarelor DACOS, clientii sunt responsabili in ceea ce priveste supravegherea bagajelor la transbordari sau in timpul stationarii autocarului in statiile de imbarcare-debarcare.