DACOS logo

Welcome Aboard

Sistemul nostru de rezervari, desi foarte complex la prima vedere, poate fi folosit cu usurinta. In acest context va oferim trei modalitati prin care va puteti rezerva un loc, pentru o calatorie ulterioara.

ON-LINE

Din ratiuni legate de securitatea rezervarilor, numai clientii inregistrati in baza noastra de date au posibilitatea efectuarii de rezervari online. In aceste conditii, va rugam sa va inregistrati pentru a putea folosi in continuare toate facilitatile ce vor fi dezvoltate pentru dumneavoastra.
In mod normal, oferim discounturi la transport care trebuie cunoscute inainte de a va face rezervarea, pentru a putea beneficia de reducerile sau gratuitatile la transport acordate de DACOS.
Va rugam sa consultati lista de reduceri si gratuitati oferite de compania noastra.

Prin TELEFON

Operatorii DACOS vor prelua apelurile telefonice, zilnic, intre orele 7:00 si 23:00. Pentru rezervari de locuri puteti utiliza oricare din urmatoarele numere de telefon:

RDS: (0250)747-411 si (0350)405-995;
ORANGE: (0744)551-906 si (0744)706-200;

"DIRECT", la Agentiile DACOS

Va rugam sa va deplasati la una din agentiile DACOS si puteti beneficia de suportul total al operatorilor nostri.
Veti avea posibilitatea sa va cumperati anticipat biletele de transport sau puteti sa va achizitionati un abonament de calatorie. Puteti afla informatii despre cardurile DACOS, despre reducerile aplicate, despre promotiile active sau, de ce nu... poate doriti sa aflati o simpla informatie.

Bilete de calatorie

Cumpara online
Retipareste biletul
Returnare si reprogramare

Informatii utile

Localizare statii imbarcare
Transport copii
Animale de companie
Tarife de transport
Bagaje
Oferte speciale

In cazul deplasarilor de mai lunga durata, va sugeram sa intrebati conducatorul auto cu privire la statiile de oprire in care puteti cobori pentru a servi masa sau o bautura racoritoare.