DACOS logo

Statii de imbarcare

Avand in vedere faptul ca deserveste un numar important de localitati de pe teritoriul tarii, DACOS va ofera variante multiple pentru planificarea deplasarilor. Pentru a face mai usoara identificarea destinatiilor potrivite deplasarilor dumneavoastra, am realizat, in partea dreapta a ecranului, lista cu statiile de imbarcare folosite de DACOS, in fiecare judet din Romania.

Statii publice si agentii de voiaj

Autogarile si agentiile de voiaj va ofera un acces facil la programele noastre de transport facilitand transferurile catre alti operatori de transport nationali sau internationali.
In orasele importante, DACOS foloseste propriul sistem de agentii de voiaj deservite de angajatii nostri. In aceste localitati puteti beneficia de toata gama de servicii oferite de DACOS.
In celelalte orase, autocarele noastre folosesc statiile publice puse la dispozitie de administratiile publice locale sau de catre operatori independenti. In aceste localitati, DACOS pune la dispozitia calatorilor un numar limitat de servicii. Ca regula generala, in aceste localitati biletele de transport se procura numai de la conducatorii auto.
In anumite zone, statiile de imbarcare sunt localizate in apropierea garilor sau a centrelor de tranzit pe cand, in anumite situatii, statiile de imbarcare se afla amplasate in zone care nu au spatii speciale de asteptare. Pasagerii trebuie sa cunoasca faptul ca in aceste localitati nu exista posibilitatea achizitionarii anticipate a biletelor de calatorie.

Statii publice

Informatii utile

Transport copii
Animale de companie
Tarife de transport
Bagaje
Oferte speciale