DACOS logo

tarife de transport

In mod normal, va oferim multiple variante pentru achizitionarea biletelor de calatorie. La cererea dumneavoastra, biletele de transport pot fi livrate direct la autobuz sau la agentiile DACOS.

cumparati online

Pentru a putea plati online trebuie sa va inregistrati in DACOS Account. Pentru a va inregistra, selectati optiunea Utilizator nou. Inainte de efectuarea platii va rugam sa va asigurati ca utilizati un card bancar acceptat la plata de platforma PayU.

bilete achizitionate de la conducatorul auto

Pentru derularea operatiunilor de transport, folosim un sistem de statii publice ce nu ne permite intodeauna sa amplasam o agentie DACOS chiar in statia de publica. Clientii trebuie sa cunoasca faptul ca atunci cand exista agentii DACOS in statiile de imbarcare, biletele se achizitioneaza de la operatorii din aceste agentii. In restul cazurilor, biletele vor fi achizitionate de la conducatorul auto.

bilete achizitionate din agentiile DACOS

Din agentiile DACOS puteti achizitiona bilete de calatorie pentru o deplasare ulterioara sau pentru primul autobuz disponibil. Operatorii nostri accepta plati cu numerar sau cu cardul bancar.

bilete pentru terti

    DACOS iti ofera posibilitatea sa achizitionezi bilete de calatorie, pentru o terta persoana. Acest bilet este transmis de operatorii DACOS, in statia de imbarcare, daca sunt acceptate de client si indeplinite cumulativ, urmatoarele conditii:
  • Cumparatorul si beneficiarul accepta o intarziere de o ora intre momentul efectuarii platii si momentul plecarii in cursa, timp necesar pentru finalizarea tranzactiei online;
  • Beneficiarul trebuie sa prezinte un document de identificare inainte de a intra in posesia biletului de calatorie;
  • Cumparatorul nu va putea solicita returnarea contravalorii biletului de calatorie.

tarife transport

Statie de imbarcare:

Statie de debarcare:


Informatii utile

Localizare statii imbarcare
Transport copii
Animale de companie
Bagaje
Oferte speciale