DACOS logo

transportul copiilor neinsotiti

Orice pasager sub varsta de 8 ani trebuie insotit pe toata durata deplasarii de un pasager cu varsta de minim 15 ani. Pasagerii cu varsta intre 8 si 14 ani inclusiv, pot calatori neinsotiti la bordul autocarelor DACOS, platind biletul intreg de calatorie daca sunt indeplinite, in totalitate, urmatoarele conditii:

  • Copiii neinsotiti nu vor fi admisi la transport daca deplasarea acestora impune transferuri;
  • Calatoriile copiilor nu vor fi mai lungi de cinci(5) ore, ca durata;
  • Calatoriile copiilor (de la locul de plecare si pana la destinatie) trebuie sa fie efectuate pe timpul zilei.

Daca oricare dintre conditiile de mai sus nu este indeplinita, copilul trebuie insotit de un pasager cu varsta de minim 15 ani pentru a putea calatori la bordul autocarelor DACOS.

Scaunele de siguranta pentru copii

Pasagerii pot folosi scaunele de siguranta pentru copii la bordul autocarelor DACOS. Totusi, locul necesar amplasarii scaunului de siguranta va fi achizitionat anticipat, in acest caz fiind aplicabil discountul pentru transportul copiilor. Clientii trebuie sa se asigure ca scaunul special poate fi folosit in autocare in stricta concordanta cu instructiunile producatorului.
Este responsabilitatea insotitorului sa asigure scaunul de securitate in centurile de siguranta ale autocarului. De asemenea, copilul trebuie asigurat de insotitor, in scaunul de securitate, cu centura atasata scaunului special.

discount pentru copii

Informatii despre discountul aplicat biletelor de calatorie eliberate copiilor pot fi aflate accesand aceasta pagina.

Biletele pentru copii neinsotiti nu sunt vandute online.