DACOS logo

Principiul RoadRUNNER

Mai multe avantaje din calatoriile dumneavoastra
Avand o retea de transport cu peste 25 de destinatii in intreaga tara, RoadRUNNER va ajuta sa acumulati usor DACO$i oriunde mergeti. DACO$ii pe care ii acumulati sunt adaugati la contul online si ii veti putea folosi pentru a plati biletele spre o destinatie aleasa de dumneavoastra, dar si pentru multe alte oferte exceptionale. De asemenea, puteti sa cumparati DACO$i pentru a-i oferi cadou unui prieten sau pentru a va suplimenta contul, astfel incat sa va puteti permite calatoria dorita.

Obtineti recunoasterea care vi se cuvine
Pe masura ce calatoriti cu noi, va vom rasplati fidelitatea oferindu-va tot mai multe servicii de care sa beneficiati, fiecare calatorie insemnand din ce in ce mai multe beneficii. Este suficient sa prezentati cardul RoadRUNNER pentru a putea sa accesati nenumarate servicii suplimentare, iar calatoriile si chiar timpul de asteptare sa treaca mai relaxant, mai usor si mai placut. Este modul nostru de a va arata cat de mult va pretuim.

Cum functioneaza?

Cu cat calatoriti mai mult, cu atat ajungeti mai sus
Exista patru niveluri de membru, incepand cu Ivory si continuand apoi cu trei niveluri Elite: Silver, Gold si Platinum. Fiecare nivel ofera beneficii si privilegii, iar cu cat ajungeti mai sus, cu atat cresc avantajele.
DACO$ii va ajuta sa ajungeti la un nivel superior de membru RoadRUNNER: de la Ivory la Silver, Gold sau Platinum. DACO$ii sunt valabili pana in data de 31 decembrie a fiecarui an. In data de 1 ianuarie, DACO$ii sunt resetati la zero pentru anul care incepe.

Cateva informatii simple

Acumulati DACO$i la deplasarile pe care le efectuati personal; fiecare DACO$ castigat se adauga la contul dumneavoastra RoadRUNNER. Puteti apoi sa folositi DACO$ii acumulati pentru a achita partial bilete de calatorie, abonamente sau alte servicii RoadTEAM, pentru uz personal sau pentru altcineva.

RoadRUNNER on-line

Pentru a va ajuta sa va bucurati de o experienta mai relaxanta in fiecare etapa a calatoriei, RoadRUNNER va ofera servicii online speciale: puteti sa rezervati un premiu, sa va verificati DACO$ii disponibili, sa recuperati DACO$ii lipsa, sa va actualizati profilul si multe altele – la orice ora din zi sau noapte. Totul se face din cateva clicuri – in momentul cel mai convenabil pentru dumneavoastra.

Related Resources

Deveniti membru RoadRUNNER
Termeni si conditii

Beneficiile statutului de membru RoadRUNNER

Acumulati si valorificati DACO$ii

Solicita online Cardul RoadRUNNER