DACOS logo

despre noi

DACOS a fost infiintata in data de 3 martie 1992 de catre Dan Petrescu, in prezent, unicul actionar al firmei.
Din 1992 si pana in prezent, DACOS a devenit unul dintre cei mai importanti operatori de transport din Romania, situandu-se la nivelul anului 2007, conform Anuarului celor mai mari jucatori din economie, intre primii trei operatori independenti de transport rutier de persoane.
DACOS a impus standarde nationale, oferind servicii sigure, placute si accesibile pentru aproape 2 milioane de pasageri, in fiecare an.

insolventa

Criza economica generata de pandemia COVID-19 ne-a adus in situatia de a ne solicita insolventa, hotarare pronuntata de instanta in data de 16 septembrie. O explicatie pentru aceasta situatie rezida in faptul ca, printre altele, in perioada 16 martie – 15 mai, in Romania, a fost instituita stare de urgenta, astfel ca multe sectoare au fost blocate complet sau partial. Libertatea de miscare a fost limitata puternic, iar multi oameni au lucrat, acolo unde s-a putut, de acasa. Iar aceasta perioada va continua, din nefericire pentru noi toti.

DACOS are in fata cea mai dificila etapa din istoria de aproape 30 de ani si va asiguram ca incercam sa navigam, in continuare, printre efectele acestei pandemii”.

Dan PETRESCU
fondatorul DACOS.

resurse

Organigrama(v2.1) 
Declaratie privind calitatea 

green Travel

Stiati ca transportul cu autocarul este cea mai ecologica forma de transport?