DACOS logo

English | Romanian

The Road Goes on Forever

DACOS ofera servicii de transport national si international, la preturi acceptabile, pentru o mare varietate de grupuri si organizatii - scoli, facultati, institutii, organizatii sportive sau culturale. Vasta retea de transport interjudetean a oferit noi oportunitati pentru dezvoltarea serviciului charter.
Autocarele utilizate pentru transportul turistic au capacitati de transport cuprinse intre 34 si 70 de locuri, fiind echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o deplasare de mai lunga durata (climatizare, microfon, grup social, sisteme audio-video HI-FI, mini-bar, bucatarie, scaune rabatabile, lampi individuale pentru citit, masute, frigider, suporti pentru picioare).

De ce DACOS?

Motivele pentru care clientii apeleaza la DACOS, cand au nevoie de transport in regim charter, sunt urmatoarele:

Conducatori Auto Profesionisti

DACOS desfasoara un program permanent de imbunatatire a pregatirii conducatorilor auto, indreptat catre siguranta si satisfactia clientului.

Echipa de Vanzari Bine Pregatita

Echipa de vanzari este pregatita sa reactioneze prompt la solicitarile Clientului si sa raspunda profesional la toate solicitarile de inchiriere.

Preturi Competitive

Strategia de preturi ne permite sa prezentam oferte competitive atat pentru transportul national cat si pentru deplasarile internationale.

Servicii de transport

Termeni si conditii de transport Flota de autocare
Diagrame autocare

Asistenta Clienti

T: (0771)549-785
E: charters@dacos.com.ro