DACOS logo

Timisoara | Modificare temporara statie de imbarcare

In perioada 23-26.10.2009 la stadionul Dan Paltinasanu se desfasoara Festivalul Vinului. In aceasta perioada imbarcarile/debarcarile se vor face de la Baza II.
Amatorii de vin, vin fiert şi de must sunt aşteptaţi de vineri şi până duminică pe platoul din faţa stadionului Dan Păltinişanu. "Astăzi (n.r. miercuri, 21 octombrie) am recoltat ultimii struguri, producţia din acest an a fost extraordinară. Distracţia poate începe", a declarat Ioan Georgiu, directorul societăţii Cramele Recaş. Societatea timişeană, principalul vânzător de vinuri şi must al evenimentului, va fi prezentă cu zece standuri şi peste 50 de oameni. "Vrem ca preţul unui pahar de vin să nu fie mai mare de 1,5 lei", a mai spus Georgiu.

Organizatorii estimează că vor vinde peste 25.000 de litri de vin vărsat, dar şi îmbuteliat. Desigur, nu vor lipsi mustul, vinul fiert, dar şi mustul fermentat, cunoscut în Banat sub numele de rampaş. O altă noutate a Recaşului va fi ieşirea pe piaţă cu sortimentul Mustoasă, un vin uşor care va prinde cu siguranţă la public. Din meniul festivalului nu vor lipsii tradiţionalii mici sau grătarele.

Partea artistică va fi şi de această dată una bogată, ne-a asigurat Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara. Nu vor lipsi de pe scenă Ansamblul Timişul şi Doina Timişului, Grupul Reflex, dar şi numeroşi interpreţi vocali şi cunoscuţi de muzică populară. Nu va lipsi muzica rock sau blues: Liviu Manciu Trio, Blue Station, Cargo, Bega Blues Band, Blazzaj, Adi Bărar Blues Band, Ioan Gyuri Pascu şi Pacifica.

Porţile festivalului vor fi deschise în cele trei zile între orele 17 şi 23.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Claudiu Calin
0753022681