DACOS logo

MOS CRACIUN A VENIT LA DACOS



Mos Craciun a poposit, sambata, 24 decembrie, la DACOS. Emotia intalnirii au trait-o si cei mici, care si-au gasit timp sa purceada la serbarea de Craciun pregatita Mosului cu mult sarg, si-n acest an, de catre "craciunitele" companiei. Peste 100 de copilasi, din care o buna parte scolari, se pregateau sa descopere misterul lui Mos Craciun. Restul, prichindeii, venisera si ei, ca doar Mosu-si anuntase venirea.
Dupa o ora de "petrecere" într-o lume de basm, cu datinile si obiceiurile specifice Sarbatorilor de Iarna, Mosul cel darnic a slobozit baierile sacului şi a impartit, cu generozitatea-i strabuna, daruri tuturor copiilor. Alaturi de Mos Craciun, acelaşi gest caritabil l-a făcut si proprietarul companiei DACOS, domnul Dan Petrescu, care, dupa speech-ul de "La multi ani!", a pregatit publicul pentru distractia ce abia incepuse.
Bucuria traita de cei mici a patruns cu usurinta si-n sufletele celor în varsta, care de altminteri, de o buna bucata de vreme, simt mereu pe propria lor piele ce vrea sa insemne "drumul catre economia de piata". Acesta a fost, de fapt, motivul pentru care am tinut sa impartasim ceea ce s-a intamplat la DACOS, in ajunul Craciunului. Am simtit nevoia să fiti martorii momentului de fericire, pe care intuiam că-l vom trai cu totii, odata cu sosirea lui Mos Craciun, uitand, pentru o buna bucata de vreme, de greutatile inerente ale "tranzitiei".

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: