DACOS logo

O RAZA DE SOARE, O SPERANTA ...


Transporturile īnseamna miscare. Afacerile presupun viteza de reacţie. Roata aduce (sau ar trebui să aduca) profit numai atunci cānd se invarteste. Noi va invitam, de aceasta data, la o pauza. Dar nu la repausul de 45 de minute din parcarile de pe marginea drumului...
Va invitam ca pentru o seara, vineri, 13 Iunie, sa lasati la o parte grijile de zi cu zi despre care vorbim in fiecare luna si, alaturi de noi, sa va īntoarceti privirea catre copii. Va invitam sa le aratati micutilor, pentru care viata pare acum mai grea, ca au o sansa. Ca se pot baza si pe cei pe care nu ii cunosc (inca!). Va invitam sa faceţi o mica investiţie intr-un lucru mare: increderea copiilor in viata. Sa simta ca nu sunt singuri!
Revista Cargo & Bus impreuna cu Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), Federatia Operatorilor Romania de Transport (FORT) si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) organizeaza in data de 13 Iunie, la hotelul Continental din Arad, un dineu caritabil.
Evenimentul va avea loc la Arad, cu ocazia Transport-AR.
Cei pentru care lansam invitatia sunt copiii cu dizabilitati din cadrul centrului RCE Speranta Copiilor, care au nevoie de echipamente medicale pentru pregatire fizio-kinetoterapeutica si de un microbuz. Mai multe informatii aici.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: