DACOS logo

Eu citesc, tu citeşti, noi citim...

Poţi citi oriunde. Poti citi acasă, in parc, la bibliotecă, in autobuz...

Ţi-aminteşti sentimentul plăcut pe care ţi l-a lăsat o carte citită? Felul in care ţi s-a dezvăluit povestirea sau felul in care, citind-o mai apoi, ai descoperit noi inţelesuri? Evadarea pe care ţi-o dăruieşte lectura fără nicio reţinere este de neegalat.
Tu decizi cum vrei să-ţi petreci timpul liber sau cele cateva ore de călătorie. Poţi fi singur sau poţi să-ţi regandeşti experienţele trecandu-le prin filtrul gandurilor unui scriitor.

Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Valcea te invită la lectură. Dorim ca lectura să-ţi devină prieten de călătorie. In autobuzele DACOS găseşti cateva titluri expuse. Poţi imprumuta orice carte de aici, liber si gratuit, fără a te inregistra in vreun fel. Poţi citi cartea pe parcursul călătoriei sau o poţi lua cu tine. Dupa ce o citeşti fii generos şi lasă cartea in oricare punct "Eu citesc.." din Ramnicu Valcea, la bibliotecă sau intr-unul din mijloacele de transport DACOS, pentru a oferi şi celorlaţi posibilitatea de a se bucura de lectura.

TU hotaraşti unde şi cand o vei restitui.

Nu ezita să răscoleşti micul teanc de cărţi din autobuz şi poate vei avea surpiza să descoperi o carte pe care o cauţi de mult, sau poate intre celelalte cărţi se află chiar cartea ce iţi va schimba viaţa.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Biblioteca Judeţeană
0250/739221
www.bjai.ro