DACOS logo

PayU: Teste de securitate a platformei

Pentru a imbunatati calitatea serviciilor de procesare si pentru a va oferi o solutie de management a platilor online cat mai sigura si mai stabila, echipele de dezvoltare si infrastructura din cadrul grupului PayU executa periodic lucrari de mentenanta sau sesiuni de testare.

Astfel, in perioada imediat urmatoare, se vor efectua mai multe teste de securitate a platformei, prin simularea unor atacuri informatice asupra sistemelor utilizate in Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania. Obiectivul acestor teste este de a ne asigura de stabilitatea platformei si de mentinerea securitatii datelor personale in cazul unor eventuale atacuri informatice.

Aceste teste sunt programate in datele de 2, 9 si 16 aprilie, in intervalul orar 2:00-5:00 a.m. In timpul celor trei sesiuni, exista posibilitatea unor downtime-uri minore, pe o perioada de maxim 15 minute.

Estimam un impact minim asupra activitatii, atat datorita intervalului orar ales, cat si faptului ca orice downtime eventual va fi solutionat intr-un timp foarte scurt.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

http://suport.payu.ro

supportplus@payu.ro